Tuinadvies

U wilt een nieuwe tuin. Omdat er nog geen tuin is bij uw nieuwbouwhuis. Of omdat de bestaande tuin niet naar wens is. Maar hoe pakt u dit aan? Hoe realiseert u uw droomtuin?

Eerste stap naar uw droomtuin
De eerste stap is een (vrijblijvend) adviesgesprek met Hoveniersbedrijf De Groene Klaver uit Groningen. De ervaren hovenier kijkt naar de mogelijkheden van uw tuin en luistert naar uw wensen en ideeën. Of het nou een weelderige, strakke of kindvriendelijke tuin moet worden. Het is en blijft úw droomtuin. Het tuinadvies van De Groene Klaver houdt hier rekening mee.

Tuinadvies op maat
In het tuinadvies bespreken we de volgende criteria:

Ruimte en mogelijkheden
Stijl van de tuin
Sierbestrating en terras
Erfafscheiding
Beplanting
Gebruik van de tuin
Onderhoud van de tuin


Dankzij dit adviesgesprek krijgt De Groene Klaver een goed beeld van uw tuinwensen en de mogelijkheden. Resultaat is een kort advies met een heldere offerte. Zo weet u precies wat de kosten van uw droomtuin zijn. Het maken van het tuinontwerp is de volgende stap.

 

 

Tuinontwerp

U wilt een nieuwe tuin. En heeft hier zelf ideeën over, maar weet niet hoe ze precies in te vullen. Of u vindt het erg lastig een beeld te vormen van uw nieuwe tuin.

De droomtuin krijgt vorm
Hoveniersbedrijf De Groene Klaver helpt u graag uw droomtuin vorm te geven. Wij maken voor u een compleet tuinontwerp. Aangepast op uw wensen, rekening houdend met de mogelijkheden van de tuin en uw budget. Het tuinontwerp volgt daarom op een (gratis) tuinadvies van De Groene Klaver.

Tuinontwerp op maat
Het tuinontwerp van De Groene Klaver bestaat vaak uit 2 onderdelen:
Tuinontwerp / indeling ruimte


Beplantingsplan
Bent u niet direct tevreden over het tuinontwerp? We bekijken uw wensen, de mogelijkheden én het budget nogmaals. Hoveniersbedrijf De Groene Klaver wijzigt het tuinontwerp voor u tot het echt úw droomtuin is.


Tuinontwerp aanvragen
Wilt u ook een tuinontwerp van uw droomtuin laten maken? Een vrijblijvend tuinadvies is de eerste stap bij De Groene Klaver. We bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een heldere offerte voor een tuinontwerp.